Amb quina energia connectem els vehicles de repartiment?

Compartir:

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email
Som Energia:

La Cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre que es dedica a la comercialització i producció d’energia d’origen renovable per als seus socis, que al mateix temps són els que marquen les línies estratègiques de l’activitat cooperativitzada.

A l’hora de carregar els vostres vehicles de transport de mercaderies, com bicicargos o furgonetes, aposteu per l’energia verda i cooperativa de Som Energia!!!
info@somenergia.coop
https://www.somenergia.coop/
 
Què són les Comunitats Energètiques?

– Són agrupacions de ciutadans que tenen com a finalitat impulsar la transició energètica i esdevenir agents del sector”

– Es tracta d’instal·lacions claus en mà de sistemes d’emmagatzematge a escala urbana, associats a instal·lacions municipals o microxarxes que integrin diversos actors, la gestió de l’energia queda en mans de la comunitat, a l’hora que es comunica amb la resta de la xarxa elèctrica.

–  En crear una comunitat energètica, s’assoleix un nivell de gestió de l’energia generada i consumida de forma molt eficient, demostrant un compromís amb la generació distribuïda a través de fonts renovables, alhora que es fa partícips als usuaris de la forma en què es genera i es consumeix l’energia dins la pròpia comunitat.

Connecta’t amb el projecte de comunitat energètica més propera en el següent enllaç

Establert al barri de Sants, hi ha el projecte d’intercooperació per la transició energètica BATEC, les entitats integrants de la qual, són enginyeries d’energia verda del sector cooperatiu i associatiu que treballen per un canvi de model energètic i promouen la creació i desenvolupament de les comunitats energètiques.

  •