Añade aquí tu texto de cabecera

Usos solidaris del Bicicargo elèctric d’ús comunitari 

El passat 13 de novembre, va tenir lloc a la Lleialtat Santsenca la IV Jornada Solidària pels Refugiats dels Camps del Kurdistan, van ser organitzades per l’Associació cultural “Les 1001” i la Mirzo Music Foundation, amb el suport de la Coordinadora d’Entitats per la Lleialtat Santsenca.

Les Jornades van durar 8 hores, van comptar amb una quinzena d’actuacions musicals, mostra gastronòmica, un mercat de llibres, discos, roba i objectes de segona mà, tenint en compte que els beneficis obtinguts es destinaran a ajudar als camps de refugiats del Kurdistan.

Amb l’objectiu de transportar material per les jornades solidàries, l’Economat Social de Sants va cedir de forma gratuïta el Bicicargo comunitari a les voluntàries de l’associació, fet que demostra que l’existència d’aquest tipus de vehicles, pot donar lloc en un mateix territori a usos comercials, professionals i també solidaris.

El grup Mandé Àfrica que va actuar en les jornades solidàries  amb el poble Kurd, ens va deixar aquell sabor de boca,  com el de KETAMA del Disc Songhai:

POZO DEL DESEO

Viento del desierto
que lleva contigo dulces
y amargos momentos.

Si amo yo la tierra
y vivo y muero en ella
nada esta fuera de mi.

Pozo del deseo
echo una moneda
que se pierde en el recuerdo.

Cuando me haya ido
y noten mi ausencia
algo de ti morirá.