Añade aquí tu texto de cabecera

 
Aquest acte, es correspon amb el primer dels 3 mòduls que es farà de 16 a 17 h a la Biblioteca Francesc Candel, amb el següent programa:
1- Elena Forcada Irla: Coordinadora de les subvencions dels projectes del PLA DEL CLIMA (Oficina de canvi climàtic i sostenibilitat Medi Ambient i Serveis Urbans – Ecologia Urbana. Ajuntament de Barcelona).

Obertura de les jornades. Objectiu del programa i projectes actuals destacats, en un context d’emergència climàtica, destacant el transport i l’energia com a elements clau, en el canvi integral del model de ciutat.

2- Montserrat Mata de la cooperativa  EMELCAT, una de les cooperatives membres de la cooperativa BATEC, ens connectarà el transport urbà de mercaderies, amb la producció i emmagatzematge d’energia verda, en un context d’impuls de comunitats energètiques.

3- David González Satue, Tècnic Coordinador Desenvolupament de Proximitat de BARCELONA ACTIVA (Ajuntament de Barcelona), explicarà el programa “Impulsem el que fas”, destacant especialment les seves linies 2 i 6, corresponent a la creació de centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla i de dinamització i digitalització en sector clau d’ESS. 
4- Ricard Espelt del PROGRAMA MACHIMPULSA (Càtedra_Oberta). Exposa els objectius del Machimpulsa en relació a la plataformització en sectors de l’economia social i cooperativa, així com el suport en matèria de campanyes de micromecenatge. En especial, exposició dels projectes actualment acompanyats pel programa, en l’àmbit del transport urbà de mercaderies i projecció de línies de treball.