Operadors i rutes

Coneix els nous acords d’intercooperació, els nous agents locals, els nous recursos disponibles, eines i nous mecanismes de finançament que ja estan funcionant.

Amb quina energia connectem els vehicles de repartiment?

La Cooperativa de consum d’energia verda sense ànim de lucre que es dedica a la comercialització i producció d’energia d’origen renovable per als seus socis.

BICICLOT SCCL, Un referent de serveis a la Bicicleta, ofereix tricicles de càrrega de mercaderies

Promou la bicicleta com a mitjà de transport ecològic, econòmic, saludable i per una mobilitat sostenible amb complicitat amb el territori.

L’ofici de Missatgeria: TRÈVOL, La Cooperativa… des de 1984

Trèvol cerca la qualitat, entesa com la màxima satisfacció al mínim cost, en una dimensió global pels serveis als nostres clients/es tan de Missatgeria com de Neteja, per les condicions sociolaborals i per la societat, aplicant el sistema cooperatiu amb una sensibilitat ecològica i de forma autogestionada.

La Cooperativa Mensakas

Mensakas ens dediquem principalment a l'última milla amb bicicletes de càrrega (únicament repartim amb cargobikes i bicicletes normals)

Forner Roger (Le Boulanger)

Pa artesanal ecològic i local, només per encàrrec. A la tarda, reparteixo el pa que elaboro jo mateix, durant els matins.

Lakota Bikes

Prestador de serveis de venda, reparació de bicicletes, patinets i bicicargos elèctrics

Fons bibliogràfic especialitzat en mobilitat (Biblioteca Francesc Candel)

La relació del territori de la Marina - Zona Franca amb el món de l'automòbil i la mobilitat sempre ha estat intensa.

Les Mercedes Barcelona SCCL

Dedicada al sector de la ciclologistica urbana, contribueix al canvi de model de transport i mobilitat de la ciutat de Barcelona, des d’una mirada feminista i de transformació social.

Valoració prova pilot nadal 2020/2021 amb l’Associació de Comerciants de Creu Coberta

Repartiment dels productes dels comerciants associats a l’eix comercial al domicili dels clients dels comerços per part de l'empresa Cargobici.

Bicicarro elèctric comunitari ubicat a la Lleialtat Santsenca

Som Mobilitat, Som Energia, Biciclot, l’Economat Social i La Lleialtat Santsenca hem impulsat el primer transport comunitari del barri de Sants: una bicicargo formada per una bicicleta elèctrica amb remolc que facilita la mobilitat compartida i sostenible entre el veïnat, les entitats, les cooperatives i els comerços del barri i que permetrà satisfer les seves necessitats de transport habitual mancomunant els recursos.