Subvenció “Impulsem el que fas” Suport a projectes relacionats amb el transport urbà de mercaderies

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email

S’ha emès resolució provisional de la convocatòria de subvencions del programa “Impulsem el que fas”, per reactivar l’economia de proximitat, per finançar fins a 150 projectes de proximitat que ajudin a reactivar l’economia dels barris de Barcelona. Podeu consultar la resolució en el següent enllaç

Les subvencions permeten als projectes seleccionats cobrir fins al 80% del seu pressupost, amb un màxim de 50.000 euros, 10.000 euros més que en l’edició anterior.
Destacar que en la present edició s’ha reforçat especialment el finançament de projectes econòmics al territori. Les set modalitats són:

1.       Dinamització de locals buits en planta baixa, amb una dotació de 600.000 euros.
2.       Innovació socioeconòmica i economia social i solidària en sectors estratègics i clau territorial, amb un pressupost de 400.000 euros, un 60% més que en l’edició anterior.
3.        Foment de l’ocupació de qualitat al territori, amb un crèdit inicial d’1 milió d’euros.
4.       Turisme responsable i sostenible al territori, amb 200.000 euros.
5.       Barcelona, capital mundial de l’alimentació sostenible, coincidint amb el fet que aquest 2021 se celebra aquesta capitalitat, amb un pressupost de 500.000 euros. Aquesta modalitat és una renovació de la categoria de models agroalimentaris sostenibles en convocatòries anteriors.
6.       Centres de distribució urbana de mercaderies d’última milla, una modalitat de nova creació, amb 250.000 euros de pressupost.

7.       Indústries creatives en el territori, també nova, i amb un crèdit inicial de 250.000 euros.

De les esmentades línies de la subvenció, volem destacar aquelles que puguin tenir relació amb el transport urbà de mercaderies, que com es pot veure en el llistat anterior serien en concret,  les línies 2 i 6, destacant aquesta última línia que pot facilitar l’adquisició o/i ús de bicicargos per a la distribució de mercaderies. 

El proper dilluns 20 de  setembre de 16 a 17h, dins del primer mòdul de les Jornades “Transport urbà de Mercaderies en clau d’economia social i cooperativa”, comptarem amb la presència de David González Satue, Tècnic Coordinador Desenvolupament de Proximitat de l`Ajuntament de Barcelona, BARCELONA ACTIVA (Ajuntament de Barcelona), per tal d`explicar aquest recurs que poden utilitzar els agents de l’ecosistema de mobilitat sostenible, per fer viables els seus projectes.