Transport Visible ha estat seleccionat com un dels 20 projectes que reben acompanyament del programa Machimpulsa

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en telegram
Compartició en whatsapp
Compartició en email

Matchimpulsa

Matchimpulsa és un programa de programes transversalment feminista per la digitalització i la platormització digital de l’Economia Social i Solidària (ESS) i col·laborativa de Barcelona.

Aquesta iniciativa innovadora neix com a resposta a la covid-19 per potenciar i escalar projectes de l’ESS i col·laborativa a Barcelona, la seva adaptació al context actual, reforçar la digitalització i la perspectiva de gènere, l’enxarxament local i la projecció internacional.

El programa és part de la recentment creada Càtedra Barcelona UOC en Economia Digital: Per una economia col·laborativa centrada en el benestar de les persones i el dret a la ciutat (Càtedra_Oberta), impulsada per la UOC juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa, i que dóna continuïtat als 6 anys de col.laboracions institucionals.

Quin suport pot rebre transportvisible.cat del programa?

1) Suport en matèria d’acompanyament en temes de comunicació tant del projecte, com de la posada en funcionament del web.

2) Suport en la configuració de formularis de captació de necessitats de transport entre els grups que transport visible acompanyi.

3) Acompanyament que ens permeti portar a un altre nivell de visualització integrada i interactivitat la nostra feina de mapeig i identificació de projectes, que ja estem duent a terme a través del web.

Més informació del programa MatchImpulsa en el següent enllaç: https://matchimpulsa.barcelona/

Impulsat per: