Añade aquí tu texto de cabecera

Compartir dona gustet:

Agents intervinents

L’OFICI DE MISSATGERIA: TRÈVOL, LA COOPERATIVA…

Presentació

Pioner en l’oferiment de serveis d’ ECOmissatgeria, des del cooperativisme de treball i amb intercooperació amb altres agents de l’Economia Social i Solidaria amb voluntat transformadora.

A més, a part de disposar d’altres vehicles i modalitats de servei en el transport de mercaderies, han estat i són un referent en el servei de repartiment amb bicicleta i bicicletes de càrrega per la ciutat.

VEHICLES I SERVEIS:

Ecomissatgeria: Voleu fer enviaments de documentació i petita paquetería sense contaminar? Es tracta d’un lliurament porta a porta amb bicicleta, bici de càrrega, moto elèctrica. Una missatgeria Zero Emissions i la máxima puntualitat en serveis urgents.

Moto: Servei urgent porta a porta, per lliurar documentació fora de la ciutat de Barcelona.
Furgo petita: Voleu un servei de paquetería directe, urgent, porta a porta? Recollida i lliurament al mateix dia.
Furgo gran: Servei personalitzat de furgo, transport de material, fires, rutes fixes de distribució. Un ampli ventall de serveis de furgoneta a la seva disposició.
Servei Fix: Bicicleta, moto, furgo. Servei exclusiu adaptat a les seves necessitats. Missatgeria a disposició exclusiva del client.

Trèvol en els seus serveis de neteja i missatgeria, pretén la màxima satisfacció en el servei tot mantenint unes condicions sociolaborals dignes gràcies a relacions de llarga durada amb els nostres clients i en un context d’ecosistema cooperatiu, autogestió i sensibilitat ecològica. 

Contacteu amb nosaltres per encarregar-nos un servei o/i formulació de pressupost: comercial@trevol.com

934 988 070